Chef

Hogyan indult a szakmai pályafutásod?

Már nagyon fiatalon érdekelt a gasztronómia, mindig élvezettel készítettem el otthon az ételeket, így amikor édesanyám felvetette, hogy komolyabban is foglalkozhatnék a konyhaművészettel, elkezdtem dolgozni egy étteremben.

Mint mindenki más, én is lentről indultam, eleinte csupán besegítettem a konyhában, csak kisebb feladatokat bíztak rám, ami nagyon hasznos volt, hiszen ennek köszönhetően teljesen átlátom, hogy mennyire összetett az a munka, ami a konyhában zajlik.

 

Hogy jutottál el oda, hogy egy 18 étteremből álló étteremlánc főszakácsa lettél?

Még 20 éves sem voltam, de már egy thai étterem séfje mellett dolgozhattam, akitől mindent megtanultam a thai konyháról és a szakácsművészet rejtelmeiről, ezután már tapasztaltan kezdtem el a munkát egy izraeli étteremben, ahol rövid időn belül főszakács lettem.

Az étteremlánc séfjeivel együtt kidolgoztunk egy új menüt, összeállítottunk egy hatékony csapatot, folyamatosan azért dolgoztunk, hogy a vendégeink maximálisan elégedettek legyenek az elkészített ételekkel és maradandó kulináris élményt kapjanak tőlünk.

Nagyon élveztem a munkát ebben az étteremben, ezt bizonyítja, hogy 20 évig nem is hagytam el őket. :)

 

Ezt követően a La-Guna Sushi Bár következett. Miért pont ezt az éttermet választottad a folytatáshoz?  

A La-Guna szellemisége és az itt dolgozók hozzáállása az, amit én is képviseltem a konyhámban az elmúlt évek során, így ezt az éttermet találtam megfelelőnek arra, hogy tovább fejlesszem magam, illetve az eddig megszerzett szakmai tudásomat átadjam a munkatársaimnak.

Egy ütős csapatot sikerült itt is létrehoznunk, szeretek együtt dolgozni velük, összességében mindennel nagyon elégedett vagyok, véleményemet akár egy mondatban is össze lehet foglalni a helyről: ,,Sushi Bar is the Best! “ :)


Prakobmit Bandit
chef 


 


étlapunkról

Minden nap KEDVEZŐ ÁRON »»
1.690Ft

Kesudiós csirke
tojásos rizs 
Wok étel
1.950Ft

Mézes chiliszószos
marhahús, rizs 

»»
(LAZAC, TONHAL, AVOÁDÓ, RÁKKAVIÁR)
Akár házhozszállítással is »»

hírek események

 • 2018-06-12
  2018.06.19-én előreláthatólag 16 órakor nyitunk
  Kedves vendégeink!
  Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2018.06.19-én (kedden) áramszünet miatt előreláthatólag 16:00-ig ZÁRVA tartunk. Ez idő alatt a kiszállításunk is szünetel. 
  Bővebben
 • 2018-03-27
  Húsvétkor ZÁRVA tartunk!
  Húsvétkor
  2018.04.01-02 között
  ZÁRVA tartunk!
  Bővebben
 • 2018-02-13
  Valentin napi ajánlat
  Valentin nap alkalmából minden érkező párt velcome pezsgőkoktéllal ajándékozunk meg! Ugye foglaltatok már asztalt, mert az ajánlatunk csak úgy érvényes?! Asztalfoglalás: 06 1 280-0845
  Bővebben

A La-Guna szellemisége és az itt dolgozók hozzáállása az, amit én is képviseltem a konyhámban az elmúlt évek során, így ezt az éttermet találtam megfelelőnek arra, hogy tovább fejlesszem magam, illetve az eddig megszerzett szakmai tudásomat átadjam a munkatársaimnak. Egy ütős csapatot sikerült itt is létrehoznunk, szeretek együtt dolgozni velük, véleményemet akár egy mondatban is össze lehet foglalni a helyről: ,,Sushi Bar is the Best! “ :)
Prakobmit Bandit / chef

Akció

Az alábbi ételek akciósan kaphatók!

Legújabb képeink