Evőpálca használata

Az evőpálca vastagabbik harmadát fogjuk a kézbe. Az egyik pálcát szorítsuk a hüvelykujjunk tövével a gyűrűsujjunk első percéhez és a hüvelykujjunk első hajlatához. Ez az első pálca többé kevésbé mozdulatlan. A felső vele párhuzamosan, ahogy a ceruzát szoktuk tartani a mutató a középső és a hüvelykujj végével csiptetőként mozgatjuk.

A lelgfontosabb, hogy a két pálca hegye egy vonalban legyen egymással, ezt úgy érjük el, hogy odakocoktatjuk a pálcikákat hegyükkel merőlegesen a tányérunk aljához, amíg kiegyenlítődnek.
A középső ujjunk kirúgásával választjuk szét és a mutatóujj begörbítésével csiptetjük össze őket. 


étlapunkról

Minden nap KEDVEZŐ ÁRON »»
1.690Ft

Kesudiós csirke
tojásos rizs 
Wok étel
1.950Ft

Mézes chiliszószos
marhahús, rizs 

»»
(LAZAC, TONHAL, AVOÁDÓ, RÁKKAVIÁR)
Akár házhozszállítással is »»

hírek események

 • 2018-03-27
  Húsvétkor ZÁRVA tartunk!
  Húsvétkor
  2018.04.01-02 között
  ZÁRVA tartunk!
  Bővebben
 • 2018-02-13
  Valentin napi ajánlat
  Valentin nap alkalmából minden érkező párt velcome pezsgőkoktéllal ajándékozunk meg! Ugye foglaltatok már asztalt, mert az ajánlatunk csak úgy érvényes?! Asztalfoglalás: 06 1 280-0845
  Bővebben
 • 2017-12-18
  Ünnepi nyitvatartás
  Bővebben

A La-Guna szellemisége és az itt dolgozók hozzáállása az, amit én is képviseltem a konyhámban az elmúlt évek során, így ezt az éttermet találtam megfelelőnek arra, hogy tovább fejlesszem magam, illetve az eddig megszerzett szakmai tudásomat átadjam a munkatársaimnak. Egy ütős csapatot sikerült itt is létrehoznunk, szeretek együtt dolgozni velük, véleményemet akár egy mondatban is össze lehet foglalni a helyről: ,,Sushi Bar is the Best! “ :)
Prakobmit Bandit / chef

Akció

Az alábbi ételek akciósan kaphatók!

Legújabb képeink