Wat Thai Rattanaprateep

A Wat Thai Rattanaprateep, a Rákosszentmihályon (Budapest, XVI. ker.) működő Magyarországon mindezidáig egyetlen thai buddhista templom és kolostor örömmel tájékoztat minden érdeklődőt, hogy a wat magyarajkú rezidens szerzetese, Luangtá Vilásza ez év szeptember 9-vel kezdődően vasránaponta 15:30 és 17 óra között kérdezz-felelek formájában kísérli meg magyarul bemutatni a Buddha tanításainak különféle aspektusait.
Ezt követően lehetőség nyílik közös meditációs gyakorlatokra, melynek végeztével bárkit szívesen lát a wat a rendes esti recitálásokon is, este hét órától.

Mindezen túl egyéni, személyre szabott oktatásra, útmutatásra, konzultációkra és buddhista életmód-tanácsadásra (lifecoaching) is van mód egyeztetés alapján.

 
A Buddha útja - a Buddha pragmatizmusa:
egy életmód boldogsága.


étlapunkról

Minden nap KEDVEZŐ ÁRON »»
2.650Ft

Kesudiós csirke
tojásos rizs 
Wok étel
3.090Ft

Mézes-chili szószos
bundázott
marhahús, hagyma, rizs 

»»
(LAZAC, TONHAL, AVOÁDÓ, RÁKKAVIÁR)
Akár házhozszállítással is »»

hírek események

 • 2022-11-08
  ÁRAMSZÜNET
  2022.11.11-én (pénteken) 8-14-ig ÁRAMSZÜNET miatt ZÁRVA tartunk!
  Bővebben
 • 2022-09-04
  ONLY SUSHI
  2022.09.21-én 08-16 óra között a gázszolgáltatás szünetel, ezért csak SUSHI félékkel tudjuk kiszolgálni kedves vendégeinket!
  Bővebben
 • 2022-04-14
  Húsvéti nyitva tartás 2022
  Húsvéthétfő kivételével nyitva leszünk :)
  Bővebben

A La-Guna szellemisége és az itt dolgozók hozzáállása az, amit én is képviseltem a konyhámban az elmúlt évek során, így ezt az éttermet találtam megfelelőnek arra, hogy tovább fejlesszem magam, illetve az eddig megszerzett szakmai tudásomat átadjam a munkatársaimnak. Egy ütős csapatot sikerült itt is létrehoznunk, szeretek együtt dolgozni velük, véleményemet akár egy mondatban is össze lehet foglalni a helyről: ,,Sushi Bar is the Best! “ :)
Prakobmit Bandit / chef

KÖZKEDVELT

íme néhány közkedvelt ételünk

Legújabb képeink